Lid worden

Wil je eens komen kijken/ mee doen, dan ben je altijd welkom! Kijk bij de  disciplines voor de trainingstijden en zoek een tijdstip uit dat jou schikt.

Je kunt dan kijken hoe snel je bent, een balletje gooien of komen dansen in het water.

Je kunt een maand lang gratis meetrainen om te zien of de sport bij je past. Daarna kun je je inschrijven bij onze vereniging.

De contributie bedraagt € 25,- per maand. Daarnaast wordt er jaarlijks een bedrag gevraagd van 35 euro t.b.v. 'Kosten KNZB' (hiervan worden onder andere de jaarlijkse startvergunning en andere kosten van de KNZB betaalt). Dit bedrag dient aan het begin van je lidmaatschap en daarna elk jaar in januari worden voldaan.

Wil je meer weten, kom kijken op onze training en vraag de desbetreffende trainer naar de mogelijkheden.

Download hier het inschrijfformulier.

Contact 

Heb je vragen, stuur ons dan een berichtje via onderstaand scherm.

Locatie

Zwembad 'De Bronspot', Koutenveld 1b Brunssum

Zwembad 'D'r Pool', Putgang 8 Kerkrade

Zwembad 'In de Bende', Emmastraat 3 Landgraaf

 

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • Twitter Clean
  • Google Clean
  • YouTube Clean

Het auteursrecht van deze website en alle informatie binnen deze website berust bij Startgemeenschap Zwemsport Parkstad of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Zwemsport Parkstad. Het is dan ook niet toegestaan om de website (en onderdelen daarvan, en daarop) elektronisch of anderszins te kopiëren, openbaar te maken en/of wijzigingen in (onderdelen van) de website aan te brengen zonder voorafgaande toestemming van Zwemsport Parkstad.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now